Villanyóra #58 - Mennyire hihetünk a szakértőknek?

Villanyóra // villanyautosok.hu

Ismét sokszínűre sikerült a Villanyóra, amiben a tanulmánnyal trükköző Aston Martin és a hagyományos autókat a norvég piacról kivonó Hyundai mellett szó esett a belsőégésű motorok gyártását hamarosan sújtó fordított méretgazdaságosságról és a V3-as Superchargerek kelet-európai debütálásáról is.

A Villanyóra 58. adásának támogatója a Mobiliti:

A Mobiliti roamingszolgáltatása már 35 országban, közel 100.000 töltőponton elérhető a Mobiliti appal és ügyfélkulccsal, magánszemélyek és flottapartnerek számára.

A Villanyóra 58. adásának támogatója az E.ON:

Az E.ON immár társasházak számára is lehetővé teszi saját e-töltők telepítését. A lakóközösség egyedi igényeinek felmérése után a szakemberek személyre, pontosabban társasházra szabott ajánlatot készítenek, majd ez alapján igény szerint telepítik, beüzemelik és kulcsrakészen adják át az e-töltőket. Az ügyfelek külön kártyát kapnak saját töltéseik kezeléséhez, így az elszámolás áttekinthető és egyszerűen nyomon követhető. A szolgáltatás vállalkozások számára is elérhető, így a telepítés után a villanyautósok akár munka közben is tudják tölteni járművüket. 

A többi adáshoz hasonlóan a mostani villanyóra is elérhető videó formában is.

A Villanyóra podcast egyre több felületen hallgatható, köztük az alábbiakon is:

A teljes anyag Villanyóra #58 – Mennyire hihetünk a szakértőknek? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Antalóczy Tibor.