Villanyóra #59 - Társasházi töltési megoldások az E.ON-tól

Villanyóra // villanyautosok.hu

Ezen a héten Sváb Katalin, az E.ON e-mobilitás szakterület vezetőjével beszélgettünk a villanyautók terjedése illetve a villanyautókkal szemben támasztott igények mellett a társasházi és a céges töltésekről. Az otthontöltés a társasházakban ma még sokszor körülményes, de az E.ON már kínál erre is megnyugtató megoldást.

A Villanyóra 59. adásának támogatója az E.ON:

Az E.ON immár társasházak számára is lehetővé teszi saját e-töltők telepítését. A lakóközösség egyedi igényeinek felmérése után a szakemberek személyre, pontosabban társasházra szabott ajánlatot készítenek, majd ez alapján igény szerint telepítik, beüzemelik és kulcsrakészen adják át az e-töltőket. Az ügyfelek külön kártyát kapnak saját töltéseik kezeléséhez, így az elszámolás áttekinthető és egyszerűen nyomon követhető. A szolgáltatás vállalkozások számára is elérhető, így a telepítés után a villanyautósok akár munka közben is tudják tölteni járművüket. 

A többi adáshoz hasonlóan a mostani villanyóra is elérhető videó formában is.

A Villanyóra podcast egyre több felületen hallgatható, köztük az alábbiakon is:

 

A teljes anyag Villanyóra #59 – Társasházi töltési megoldások az E.ON-tól címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Antalóczy Tibor.