Villanyóra #60 - Villanyautó-gyártó nagyhatalom lesz Magyarország

Villanyóra // villanyautosok.hu

A héten két nagy német autógyártó is fontos bejelentést tett, és a töltőtelepítő cégek is rendkívül aktívak voltak. Akadt tehát bőven téma a Teslán kívül is, amiről beszélgethettünk.

A Villanyóra támogatója az E.ON és a Mobiliti:

Az E.ON immár társasházak számára is lehetővé teszi saját e-töltők telepítését. A lakóközösség egyedi igényeinek felmérése után a szakemberek személyre, pontosabban társasházra szabott ajánlatot készítenek, majd ez alapján igény szerint telepítik, beüzemelik és kulcsrakészen adják át az e-töltőket. Az ügyfelek külön kártyát kapnak saját töltéseik kezeléséhez, így az elszámolás áttekinthető és egyszerűen nyomon követhető. A szolgáltatás vállalkozások számára is elérhető, így a telepítés után a villanyautósok akár munka közben is tudják tölteni járművüket. 

A Mobiliti roamingszolgáltatása már 35 országban, közel 100.000 töltőponton elérhető a Mobiliti appal és ügyfélkulccsal, magánszemélyek és flottapartnerek számára.

A többi adáshoz hasonlóan a mostani villanyóra is elérhető videó formában is.

A Villanyóra podcast egyre több felületen hallgatható, köztük az alábbiakon is:

 

 

A teljes anyag Villanyóra #60 – Villanyautó-gyártó nagyhatalom lesz Magyarország címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Antalóczy Tibor.