61. BB Late Night Show: Enyhén 18+os vállalkozás ötletek

Biznisz Boyz

Ánuszmatricát ajándékba? Brandelt Lidl sneaker-ek több ezer dolláros liciten? Állati ürülékküldő rendszerek 2021-ben? Ebben az adásban, amit egyébként live-ban vettünk fel, olyan 18+ -os vállalkozói ötleteket elemeztünk, ami vagy a mi fejünkből pattant ki, vagy az eddigi életünk során találkoztunk vele, vagy Ti dobtatok be a közösbe kedves hallgatók!

„Készíts be egy pohár whiskey-t, a gyereket zárd be egy másik szobába és kezdünk.” – indította a rendhagyó adást Tomi, majd 1 óra izgalmas beszélgetés indult .

Mutatjuk, milyen kérdésekre kaphatsz választ, ha belehallgatsz az adásba:
– Vajon mennyit kereshet az ánuszmatrica feltalálója és forgalmazója?
– Érdemes-e licitálni a Lidl sneaker-ekre, ami több mint 6000 dollárnál tart épp?
– Megromlott a kapcsolatod? Vajon milyen ajándékot küldhetsz ennek örömére?
– Van-e annál jobb ajándék, mint egy üres dobozt?
– Késel a munkából? Itt az alibikalkulátor.

És ez még csak a kezdet. Temérdek jobbnál jobb ötlet és hamisítatlan BB hangulat jellemezte az új adást, amit ajánlunk akár reggel a kocsiba vagy egy fárasztó meeting után, garantáltan feldobja a napodat!

3 fiatal vállalkozó mutatja be nektek, hogy milyen kihívásokkal és megoldásokkal, technikákkal és trükkökkel manőverezik a sikeres vállalkozóvá válás útján. Adatelemző online tréningekkel, pub tulajdonos fejlesztőcéggel, és marketing ügynökség tulaj coaching biznisszel mesél a Biznisz Boyz podcast-ben a tapasztalatairól más már sikeres vállalkozók meghívásával. Csatlakozz a zárt csoportunkhoz!

Ha szereted a Biznisz Boyz adásait, támogathatsz minket azzal, ha a Voiz hangoskönyv appon belül hallgatsz minket, mert itt a lejátszások után tiszteletdíjat kapunk.
Ráadásul a BB kuponnal első hónapban 90%-os kedvezménnyel használhatod az appot, amiben számtalan hasznos üzleti és egyéb személyiségfejlesztő témájú könyvet hallgathatsz meg. Részletek: bizniszboyz.hu/voiz

Kövesd a BB-t mindenhol:
Zárt csoport: www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/
Insta: www.instagram.com/bizniszboyz/
Cikkek és kontakt: bizniszboyz.hu
Indítsd podcast-et, segítünk benne: bizniszboyz.hu/indits-podcast-et…rkadnak-segitunk/