Alkalmazottból Vállalkozó - DÉNES ÉVI (Üzlet és Utazás #100. interjú 🎉)

Alkalmazottból Vállalkozó

Évi weboldala » https://denesevi.hu/

​👤 Rólam bővebben » https://dalloszoltan.hu/

📚 Alkalmazottból Vállalkozó (KÖNYV) » https://alkalmazottbolvallalkozo.hu/​ 

📌 cimkék: #DénesÉvi#interjú#AlkalmazottbólVállalkozó​ —  

Dénes Évi  Orvostanhallgatóból lett közgazdász, 10 évig dolgozott pénzügyi és kommunikációs területen, élete első és egyetlen munkahelyén, az Unilevernél. 

 Érzelmi intelligencia coachként folyamatosan arra keresi a választ, hogy hogyan működik az ember. Gyermekkori álma volt, hogy mások életét szebbé és jobbá tegye.  

Könyve: Beavató címmel jelent meg.  Nőknek és Férfiaknak készül, a látható és láthatatlan történelem kapcsolódik össze, szokatlan módon: Egy lány egyedül indul útnak, és felfedezései elviszik őt egy addig ismeretlen világba. Vajon mit ad az ő élettörténete nekünk, itt a 21. században? Mit üzen nőkről, férfiakról, kapcsolatokról, szerelemről, intimitásról, intrikáról, bántalmazásról, feloldozásról, hitről, vallásról, életről és halálról?  

Alory Testi-Lelki Stúdió vezetője (2009): családias környezetű, mór (marokkói) stílusú szalon, azoknak, akik kényeztetésre, felüdülésre vágynak, keresik a béke és nyugalom szigetét, és akik számára a test-lélek harmóniája fontos. A nyugalom szigete testnek és léleknek.