#25 - Utazás, környezetvédelem, világvége, apaság, lecsó - Bódy Gergő

Riporta

Bódy Gergő a Klubrádió egyik műsorvezetője. Bódy Gergő esküvőkön ceremóniamester. Bódy Gergő tréner. És újságíró. És egy színházi társulat műsorvezetője. És apuka. És egy olyan ember, akinek fontos a környezetvédelem. A fentarthatóság. És a jó lecsó. És és és. Gyakran elgondolkozom, hogy mit írjak a vendégeimről, mert bármennyire is zsonglőrködöm a szavakkal, nem könnyű igazán kifejezni, hogy milyenek is. Ezért is ajánlom a Riporta aktuális adását, márcsak azért is, mert Gergő egy akkora energiabomba, hogy garantáltam mosolyogni fogsz, miközben hallgatod. A másik nagy élmény számomra az volt vele kapcsolatban, hogy egyáltalán nem csak a mindig mosolygós, mindig pozitív Bódy Gergőt hallhattam és láthattam a felvétel során, hanem egy sokszor kritikus, a saját lobbanékonyságát is vállaló embert. Ezért a bizalomért pedig végtelenül hálás vagyok neki. 

Ehhez képest hab a tortán, sőt kakaóreszelék a marcipánmeggyen, hogy mennyi témáról beszélgettünk. Megpróbálom hashtagszerűen felsorolni legalább egy részüket.
#utazás, #fenntarthatóság, #környezetvédelem, #világvége, #pesszimizmus, #szerelmibánat, #ElCamino, #személyiségfejlődés, #csöndek, #Amerika, #Európa, #momentántársulat, #színészet,  #BódyGergő, #szigorúság, #műsorvezetés, #párkapcsolatok, #politika, #Budapest, #gyereknevelés, #apaság, #PopperPéter, #sorozatok, #nyelvtanulás, #Klubrádió.

U.I.: végre kipróbálhattam az új, csíptetős mikrofonomat is, úgyhogy Gergővel kipenderültünk egy bevásárlóközpont mellé egy gyors villáminterjúra február 14-én, hogy a Klubrádióval kapcsolatos gondolatairól kérdezzem. Ezen a napon szűnt ugyanis meg a rádió analóg sugárzása. 

A Riporta elérhetőségei
Spotify: https://open.spotify.com/show/3RAvRKXHPIEGjKm5btTDx6?si=5M-7NnDDS2KvHsPm2XVE4w&nd=1

Apple: https://podcasts.apple.com/hu/podcast/riporta/id1451356162

Google podcasts: https://podcasts.google.com/search/riporta

A Riporta hallgatói általában itt értesülhetnek a műsort érintő hírekről: 

Facebook: https://www.facebook.com/riportamedia/

Képek és rövid videók:

Instagram: https://www.instagram.com/riportamedia/?hl=en

Ahol a vendégeket néha láthatod mozogni is:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-pLu6QeTfs1-WryIQB9C9g/videos

Teljesen megújult a Riporta Patreon oldala.

Patreon: https://www.patreon.com/riporta?alert=2

Honlap: https://riporta.hu/

E-mail: riporta@riporta.hu

A felvétel 2021.01.11-én készült (kivéve a vége, mert az február 14-én).
A mai epizódot a Nordsee támogatta. Kedvezményes rendelésért hallgasd meg az adást!  www.nordsee.hu