Az élet mindig tartogat kihívásokat -Molnár Cintia volt vendégem Angliából #19

Minden ami külföld

Cintia átlagos embernek mondja magát, aki belecsöppent a különleges gyerekeknek a világába. Nem tartotta és nem tartja magát erősebb személyiségnek mint bármelyik anyuka, csak viszi előre a muszáj és a gyermeke szeretete.  Látássérült kislányukat nevelik Angliában. Milyen az életük? Milyen kihívások elé állítja őket az élet? Az angol állam által nyújtott lehetőségek? Összetartás? Őszinte beszélgetés egy anyukával. 

Lilien oldala : https://www.facebook.com/profile.php?id=100063475805499 

Zárt csoportja Cintiáéknak: https://www.facebook.com/groups/439020777313539/

Ha segítségre van szükséged papírok elintézésben, orvosi dolgokkal kapcsolatban akkor Cintia nagyon szívesen segít ha hasonló helyzetben vagytok. 

Menni vagy maradni? Mások külföldi tapasztalatai, tanácsai Neked!🚗 🌟Honvágy, lelki nehézségek, nyelvtudás, utazás, munka? Kedvenced is vinnéd? Külföldre költözési tanácsok Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól.  Szörfözz a https://mindenamikulfold.hu/ oldalon!  

 Ha tetszenek a beszélgetések akkor ne feledd: 🔷Feliratkozás  gomb és katt 🔷

 ————————————————————————————————————————- 

Track: Drive Around Town — Broke In Summer [Audio Library Release] Music provided by Audio Library Plus Watch: https://youtu.be/lca1p-q1OPQ Free Download / Stream: https://alplus.io/drive-around-town