StúDió Veszprém

Jólcsengő név a Vándorfi, nem csak Veszprémben.
Ezúttal Győző bizonyította be, hogy az ismertség ellenére jócskán akad még a szélesebb nyilvánosság előtt el nem mesélt érdekes történet.
Mindjárt itt van a Lovassyban alapított nyelvművelő klub esete: ugyanis a klubkassza minden bevétele bizonyos okból a Kiskuti Csárdában került.

Győző már a covidon túl mesélt a megbetegedésről, az alkalmazott kezelésről és a sikeres gyógyulásról. Szerinte a covid megjelenése nem véletlen, szoros összefüggést lát a vírus elterjedése és a természet tönkretétele között.
Azonban cukorbetegség kapcsán több jóhír is megérkezik a beszélgetés végére, érdemes kivárni…

A civilség mentén esik szó a Zámbó-kocsmáról, egy padlásról előkerülő zászlónyélről, a Petőfi-körről és arról, ahogy Mikola Pista országgyűlési képviselőjelölt ropta a táncot.

Kiderült, hogy a 65 évesen alapított egészségcentrum a Vanderlich nagypapáról kapta a nevét. Eljutottunk a Dunán érkező holland hajósoktól a balatonfüredi kikötőig, egy elektromos hajóval a Zöldszalag versenyre is benéztünk.
Természetesen hallgatóink és nézőink igen hasznos és közérthetően megfogalmazott dietetikai és életmód-tanácsokat is kapnak főorvos úrtól.