#24 – Dr. Porkoláb Imre Ezerdes

A sztori a lényeg

A mai epizódban Dr. Porkoláb Imre Ezredes volt a vendégem. Imre önéletrajza önmagában elképesztő, de a diplomák és tapasztalatok mögött rejtőző történetek mutatják meg igazán az életutját. Többek között diplomázott a 270 éves múlttal rendelkező Sandhurst-i Királyi Katonai Akadémián, a Stanfordon és a Harvardon is. Szolgált Afganisztánban és Irakban, valamint dolgozott a NATO-nál és a Pentagonban. Pályafutása alatt Imre két könyvet is publikált, jelenleg pedig a Mathias Corvinus Collegium Vezetőképző Akadémiájának igazgatója.

Imre életútja és a katonaságból hozott tapasztalatai adták meg beszélgetésünk ívet. Beszéltünk a katonaságról, a jelenlegi és jövőbeni hadszíntérről, a Sandhurst-i Akadémiáról, a Magyar különleges alakulat megalkotásáról, a NATO-ban és a Pentagonban ellátott feladatairól, valamin a hamarosan induló MCC Vezetőképző Akadémiáról is. Tartsatok velünk!

Támogass minket: https://www.patreon.com/asztorialenyeg

A Sztori A Lényeg

A Demény Fefe által vezetett „A Sztori A Lényeg” podcast egyedülálló, szabad formációban mutatja be ismert és kevésbé ismert emberek történetét és gondolkodását. Az epizódok témái kötetlenek, a beszélgetések tartalmi szerkesztésen és cenzúrázáson nem esnek át.

Kövess minket!

Instagram: http://www.instagram.com/asztorialenyeg

Facebook: https://www.facebook.com/asztorialenyeg

Támogatni szeretnél minket? Javaslatod van? –> asztorialenyeg@gmail.com

Send in a voice message: https://anchor.fm/asztorialenyeg/message