Hogyan tud segíteni a zeneterápia? INTERJÚ OHNODY-val

Bokodil

OHNODY (Hegyi Dóri – énekes, dalszerző) vendégeskedett ebben az epizódban a BOKODIL podcast zenei május kampányában. A zeneterápiáról mesélt nekem Dóri, hogy mi is ez, hogyan működik és ő hogyan talált rá, miért szeretett bele annyira, hogy végül a szakdolgozatát is erről a témáról írta. Szó esik a beszélgetésben a zeneterápiával kapcsolatos terveiről, illetve arról is, hogy mit jelent számára a zene. Az epizódot pedig egy érzéskártyás játékkal zártuk, ahol fény derült arra, hogy mi van éppen az énekesnőben.

A beszélgetésünk során elhangzott ajánlók:

Evelyn Glennie (aki ütős hangszereken játszott és inspirálta Dórit a zeneterápia felé) – https://www.evelyn.co.uk/

//////////

music MAY kampány (2021): A hónapban összesen 5 vendég érkezi a csatornára. Minden héten a hazai zenei és kulturális élet egy-egy meghatározó alakja, akik segítségével a magyar alternatív zene világát járjuk be különböző aspektusokból. Beszélgetünk fenntartható zenéről, zeneterápiáról, dalszöveg írásról, önfejlesztésről, popkultúráról és még sok más érdekes témáról. Mindig szerdánként árulom el nektek – egy Instagram poszt (https://www.instagram.com/bokodil/)
formájában – azt, hogy az adott héten ki lesz a vendégem. A kampányhoz tartozik egy zenei lejátszási lista is, ahová heti rendszerességgel töltök fel a meghívott vendégeimtől zenéket.

BOKODIL podcast – music MAY playlist: https://open.spotify.com/playlist/4vfgxoT5daG9tOOwWS7Iky?si=bc30fe48cefe4233