Hosszabbítás #12: Rossi kerete és a Hamilton-Verstappen csata

Eurosport Podcast

A múlt héten nyilvánosságra hozta 30 fős bő keretét az Európa-bajnoki felkészülésre Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya. A keretben – összhangban Rossi korábban is hangoztatott válogatási elveiivel – nincs ott Dzsudzsák Balázs, ott van viszont Szoboszlai Dominik, aki a héten állt edzésbe Lipcsében. A keretről és Rossi lehetőségeiről Marosi Gergely sportújságíróval beszélgettünk.
Négy versenyen van túl a 2021-es Forma-1-es világbajnokság, és már ennyi futam elég volt ahhoz, hogy az erőviszonyok egyértelműen körvonalazódjanak, hiszen a versenyek első két helyén csak Lewis Hamilton és Max Verstappen végzett. Arról, hogy ez a párharc az egész szezon során meghatározza-e majd a Forma-1-et, hogy kinek kedveznek a következő futamok, és hogy mi a helyzet a mezőny nagy öregjeivel, Wéber Gábort, az M4 Sport Forma-1 kommentátorát kérdeztük.
A műsor harmadik része ezúttal is a hét számunkra legérdekesebb híreit felvonultató Ácsi! rovaté, amelyben ezúttal is elsősorban a legizgalmasabb focihírekkel foglalkoztunk.