40. epizód: A férjem előtt senkivel sem csókolóztam a Szerelem-szigeten! (Vendég: Lékai-Kiss Ramóna)

StúDió Veszprém

40. epizód: “Szerencsére a férjem előtt senkivel sem csókolóztam a Szerelem-szigeten!” (Vendég: Lékai-Kiss Ramóna)

Mesterbúvár és tériszonyos síelő, rőplabda-edzéseken nevelkedett kézilabdarajongó, akinek a vidám kísértetek mutattak utat.
Leendő állatmenhely-tulajdonos, ráadásul már nem Natalie Portman egyik filmbeli alakítása a szerepálma, mostanra inkább Julia Roberts karakterét érzi közelebb magához.

Ősztől egy kortárs szerzőnő darabjában az anyát játssza, ez azonban még titok, így inkább a veszprémi Szerelem-szigeten történtekről lebbenti fel a fátylat.
Tanárai között emlegeti Bácskai Kati nénit és Michelisz Norbit, aztán Meggyes tanár úr nevét hallva szélesen mosolyog és a fegyelem hosszútávú hatásairól beszél.

Noé és Máté, édesapja és Karinthy Márton, Cseke Péter és Niki Lauda – a sorsfordító és feledhetetlen találkozások körül is elidőztünk kicsit a “teljesen egyszerű, hétköznapi veszprémi lánnyal”, ahogy jellemzi magát a siker ismérveiről beszélgetve.

“Ez egy nagyon őszinte beszélgetés!” – mondja, nem csoda hát, hogy hallunk a Playboy magazin kedves kísérletéről, a lifttel szembeni negyedik emeleti ajtóról, s, bár ezúttal is kerüljük a politizálást, hitvallásnak is beillő kijelentéssel rukkol elő: egyetlen gyerek sem érdemli azt, hogy rossz helyzetben nőjön fel, mindenki egyforma esélyt érdemel!
Aztán igazi lokálpatriótaként beszél az Európa Kulturális Fővárosáról és a veszprémiség megkoronázásáról…