Hogyan születik meg egy dalszöveg? INTERJÚ Pálocska Viktorral (egy5egy Zenekar)

Bokodil

Pálocska Viktor vendégeskedett ebben az epizódban a BOKODIL podcast zenei május kampányában. A dalszövegek megszületéséről mesélt nekem Viktor, hogy hogyan zajlik az alkotó folyamat, mi inspirálja őt. Emellett meseélt az egy5egy zenekar születéséről is. Az epizódot Dixittel kezdtük, a játék során az énekes, gitáros elárulta neke, hogy számára mit jelent a zene.

A beszélgetésünk során elhangzott ajánlók:

Crossover Budapest (YouTube): https://www.youtube.com/channel/UCMYqmDT2gN_cN4qfkw9w_TQ

///////////

music MAY kampány (2021): A hónapban összesen 5 vendég érkezi a csatornára. Minden héten a hazai zenei és kulturális élet egy-egy meghatározó alakja, akik segítségével a magyar alternatív zene világát járjuk be különböző aspektusokból. Beszélgetünk fenntartható zenéről, zeneterápiáról, dalszöveg írásról, önfejlesztésről, popkultúráról és még sok más érdekes témáról. Mindig szerdánként árulom el nektek – egy Instagram poszt (https://www.instagram.com/bokodil/)
formájában – azt, hogy az adott héten ki lesz a vendégem. A kampányhoz tartozik egy zenei lejátszási lista is, ahová heti rendszerességgel töltök fel a meghívott vendégeimtől zenéket. 

BOKODIL podcast – music MAY playlist: https://open.spotify.com/playlist/4vf…