#25 – Tokay Péter

A sztori a lényeg

A mai epizódban Tokay Péter rendezővel beszélgettem. Peti tizenévesen, a keresztapa című film egyik jelenetének hatására kezdett el érdeklődni a filmezés világa iránt. Ausztráliában töltött ideje alatt, egy családbarát ajánlatát elfogadva kapott lehetőséget arra, hogy megtanulja a filmezés alapjait. Hazatérve saját céget alapított, mely a filmes világban mamár nem csak ismert, de elismert is. Rengeteg zenekarral és márkával dolgozik együtt, például a Tankcsapda, Anna and the Barbies, Depresszió, Intim Torna Illegál és sok-sok mások.

Az epizódban beszélgettünk Peti életútjáról, nehézségeiről és sikereiről – arról, mi kellett ahhoz hogy sikeres vállalkozóvá és rendezővé tudjon válni. Az ő története mellett, az epizódban szó lesz filmezésről, rendezésről, vállalkozásról, a technika fejlődéséről és annak szakmára gyakorolt hattásáról, továbbá az epizódból az is kiderül, mire érdemes figyelni mint kezdő filmes, tartalomgyártó. Fogadjátok szeretettel.

Támogass minket: https://www.patreon.com/asztorialenyeg

A Sztori A Lényeg

A Demény Fefe által vezetett „A Sztori A Lényeg” podcast egyedülálló, szabad formációban mutatja be ismert és kevésbé ismert emberek történetét és gondolkodását. Az epizódok témái kötetlenek, a beszélgetések tartalmi szerkesztésen és cenzúrázáson nem esnek át.

Kövess minket!

Instagram: http://www.instagram.com/asztorialenyeg

Facebook: https://www.facebook.com/asztorialenyeg

Támogatni szeretnél minket? Javaslatod van? –> asztorialenyeg@gmail.com

Send in a voice message: https://anchor.fm/asztorialenyeg/message