Mennyi tanulás és csapatmunka kell, hogy az Alibaba az ügyfeled legyen? I Gulyás Ákos Syncee

Innonic Talk

“Az első kezdőtőkém, tehát lehet, hogy azt mondanám, hogy a nulladik pont nálam, zenéltem régebben, trombitáltam meg zongoráztam is, és volt egy elég menő trombitám meg zongorám is. 500 – 500 ezer forintért eladtam így a 2000-es évek legelején és ez volt a kezdőtőkém, ezzel tudtam elindítani a céget.” – Gulyás Ákos, tulajdonos Syncee.

“Nekem az volt a célom én az OSI rétegekből mindegyiket ismerni akarom és tudni akarom, hogy mi miért és hogyan történt. Elkezdtem magam beleásni. Egészen új, az alapforgalmaknak számító dolgokat én fogtam és nulláról elkezdtem megtanulni.” – Gulyás Ákos, tulajdonos Syncee.

“Pár évvel ezelőtt, amikor még kicsi volt a csapatunk akkor ugye több volt az az ötlet, amit nem tudtunk megvalósítani mert nagyon lassan haladtunk, ugye a csapat méret miatt most már azért ez az arány nagyobb sokkal, hogy az ötlet meg is valósul és most már rövidebb idő alatt valósul meg.” – Gulyás Ákos, tulajdonos Syncee.

Tudd meg most, hogyan építettek SaaS Startupot magyarok. Keresd fel és csatlakozz a közösséghez! Hungarian SaaS Community – powered by Innonic.

Blogposzt az interjúról: https://www.innonic.com/blog/mennyi-tanulas-es-csapatmunka-kell-hogy-az-alibaba-az-ugyfeled-legyen/

További infó: https://www.innonic.com/hungarian-saas-community/

Csatlakozz ZÁRT facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/1132697617229692

Kövess minket Facebookon: https://www.facebook.com/innonicgroup

És Instagramon: https://www.instagram.com/innonicgroup/

Iratkozz fel YouTube csatornánkra itt: https://www.youtube.com/c/INNONIC?sub…

==================

A hangfelvételen elhangzottak, külön megjelölés hiányában, az előadó szellemi alkotásának minősülnek, azok tartalmát az Innonic Group Zrt. nem vizsgálta, azokért felelősséget nem vállal. A videofelvételt személyes használatra bárki felhasználhatja, a közzétételből az Innonic Group Zrt.-nek semmilyen anyagi előnye nem származik.