Mit lépnél a gyermeked minőségi étkeztetéséért?

Mit lépnél?

Fontos számodra, hogy milyen minőségű ételt kap a gyermeked a menzán? Szeretnéd tudni, hogy az új közétkeztetési szabályozás miként befolyásol minket, átlagfogyasztókat? Szerinted is létezik fontosabb szempont az étel olcsóságánál? Van létjogosultsága a bio élelmiszereknek és a vallási alapon történő menzáknak a közétkeztetésben? Vajon miként lehet ezt az egyre összetettebb rendszert és az egyre több speciális igényt kiszolgálni, ellenőrizni és támogatni? Hozzuk a válaszokat és azt is megtudhatod, miként osztályozza a menzákat a NÉBIH ellenőrző munkája során, és arra is fény derül, honnan tudhatod, hogy gyermeked sulija miként teljesített. Egy különlegesen izgalmas kalandra számíts a Corvin Hotel Budapest 108-as szobájából, a “Megújuló közétkeztetés” szakmai konferenciáról, melyet a VIMOSZ és a NÉBIH szervezett. Beszélgetőpartnereim a konferencia előadói, olyan szakemberek, akik a közétkeztetés rendszerét belülről ismerik, működtetik. Náluk autentikusabb szakmai hangokat nem is hozhattam volna. Az Activity rovatban pedig részese lehetsz a “Mit lépnél?” első nagy, menüválasztó menza-tesztjének. Ha van kedved, a kérdésekre magad is válaszolhatsz. A vendégeim ezúttal: Éder Tamás, a FÉSZ elnöke (Felelős Élelmiszergyártók Szövetségeke), Sáfár Ferenc, a BIOGASTRO KFT. ügyvezető igazgatója és a VIMOSZ alelnöke, valamint Tóth Dávid, a NÉBIH osztályvezetője. Harapj rá a témára, terítéken a közétkeztetés megújulása! 🍔🍏🥕🥐🍗

Hirdetés és együttműködés:
hallgatom@betonenetwork.hu
www.betonenetwork.hu