#13 Dr. Takács-Tóth Diána | vegyész & aromaterapeuta & a Diadeur illóolajmárka tulajdonosa | tanulás & termékfejlesztés & vállalkozás-indítás & önismeret

Csipetnyi Nő

Kedves Csipetnyi Nő hallgatók!

A következő két epizódban Dr. Takács-Tóth Diánával fogok beszélgetni, aki vegyész, aromaterapeuta és a Diadeur illóolaj márka tulajdonosa.

A mai adásban leginkább Dia életútjáról és tapasztalatairól fogtok hallani.

Dia megosztja velünk, mit adtak neki a tanulmányai, mit tanult meg az elmúlt évek alatt önmagáról, a vállalkozói létformáról, illetve többek között azt is, mely tapasztalatok segítik őt jelenleg a termékfejlesztés és a munkája során.

Mivel annyi témát felsorakoztattunk az első telefonbeszélgetésünk alkalmával, hogy két adást is meg tudunk ezekkel tölteni, ezért a mai, első részben az állandó kérdések helyett egy kis meglepetéssel készültünk számotokra. Ha kíváncsiak vagytok, mit ajánl a szakember nekünk, nőknek, amivel segíthetjük a nőiségünk és nőiességünk megélését és kibontakozását, akkor mindenképpen tartsatok most velünk az epizód végéig!

Pár héten belül pedig érkezik a második adás is, ahol már kifejezetten illatfellegben fogunk fürdőzni, hiszen a központi témánk az aromaterápia lesz, annak csodálatos, gyógyító hatásaival, illetve rengeteg hozzáértő tippel és tanáccsal együtt.

Gyertek, töltsük együtt inspirálódva a következő egy órát!

Diát itt találod meg:

INSTAGRAM: @diadeur

FACEBOOK: https://www.facebook.com/diadeur.illoolajok

HONLAP: https://diadeur.hu/

Csipetnyi Nő:

INSTAGRAM: @csipetnyino

FACEBOOK: https://www.facebook.com/csipetnyino