#14 Dr. Takács-Tóth Diána | aromaterápia & illóolajok & női lét szakaszai & tippek nyárra és a mindennapokra & anti-aging praktikák & Diadeur

Csipetnyi Nő

Kedves Csipetnyi Nő hallgatók!

A mai epizódban ismét Dr. Takács-Tóth Diánával fogok beszélgetni, aki vegyész, aromaterapeuta és a Diadeur illóolajmárka tulajdonosa.

Az előző adásban Dia az életútjáról, illetve önismereti és vállalkozói tapasztalatairól mesélt nekünk. Ha arról lemaradtatok volna, akkor lépjetek vissza egyet és hallgassátok meg a vele készült első részt is.  

A mai adásban már kifejezetten illatfellegben fogunk fürdőzni, hiszen az aromaterápiát állítjuk most reflektorfénybe.

Dia mint a téma szakértője megosztja velünk az aromaterápia történetét, megtudjuk, hogyan jutnak be a szervezetünkbe az illóolajok és ott hogyan fejtik ki a hatásukat. Szót ejtünk a személyre szabottság fontosságáról és körbejárjuk, hogyan segíthetnek minket, nőket az illatok a könnyebb-nehezebb mindennapjaink során.

Ha ezeken kívül még kíváncsiak vagytok, hogy mit ajánl a szakember egy kezdő illóolaj házipatika-csomagba, a meleg nyári hónapokra, és arra, hogyan őrizhetjük meg a bőrünk rugalmasságát és fiatalosságát, akkor mindenképpen tartsatok velünk az epizód végéig!

Gyertek, töltsük együtt inspirálódva a következő egy órát!

Diát itt találod meg:

INSTAGRAM: @diadeur

FACEBOOK: https://www.facebook.com/diadeur.illoolajok

HONLAP: https://diadeur.hu/

Csipetnyi Nő:

INSTAGRAM: @csipetnyino

FACEBOOK: https://www.facebook.com/csipetnyino