„Fábryt nem hagyták labdába rúgni a Heti Hetesben” | Interjú Árpa Attilával | PartizánPOP

Partizán

Árpa Attila 28 évesen lett az RTL Klub kreatív igazgatója. A valóság- és kibeszélőshow-k magyarországi atyja – a Való Világ, a Mónika show, a Heti Hetes és több tucat műsor meghonosítója – alapjaiban szabta meg a hazai kereskedelmi műsorkészítés irányvonalát. Árpa azonban miután távozott az RTL Klubtól elítélően nyilatkozott korábbi munkásságáról, a szórakoztató műsorok színvonaláról és a kereskedelmi TV-k közegéről.

A ma már főként rendezőként, színészként és íróként dolgozó tévés szakembert az RTL Klubnál töltött évekről, a Heti Hetesben vállalt szerepéről, és arról is kérdeztük, hogyan szabotálta a Való Világ producereként a konkurens Big Brothert.

Kedves Nézőink! Árpa Attilával 2021 áprilisában készítettük az interjút, ezért a július végi vádemeléssel kapcsolatban nem állt módunkban kérdezni.

Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is: https://www.patreon.com/partizanpolitika

Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat! Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000
BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB

Kövess minket Instán:
https://www.instagram.com/partizanpolitika/

Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo

★ Support this podcast on Patreon ★