HR Percek: tanulás, tréningek

Millás Reggeli

HR PERCEK: Tanulás, tréningek – Mennyire van tere a cégben annak, hogy olyat tanulj amiben te fejlődsz, téged érdekel, de nem vág a cég profiljába?

….illetve mennyire van lehetőség arra, hogy bármilyen szakmai, üzleti tréning előtt személyiségfejlesztő kurzusokon vegyenek részt az emberek.

Amiért én személy szerint fontosnak tartom- előbb magunkkal kell tisztában lenni, látni, hogy miben kell fejlődnünk és utána lehet testre szabott tréningeken részt venni. A tapasztalatom az, hogy sokan azért nem alkalmazzák azt amit tanulnak, mert annyira más a személyiségük vagy ahhoz hogy alkalmazzák meg kellene ugrani egy fejlődést a személyiségükben, hogy inkább a megszokott módon dolgoznak tovább.

Visszakanyarodva az iskolához – ha olyan oktatásunk lenne, ami személyre szabottabb tud lenni, akkor már ez előbb el tud indulni. De ahhoz is tudni kell szülőnek, Tanárnak milyen gyerekkel áll szemben, plusz a gyerekek koruknál fogva is az iskolai években nagyot tudnak változni, fordulni, ezt is érdemes lekövetni.

Deák Andrea, Greensearch Kft. ügyvezető igazgatója

Videó:

Hang:

Ez a tartalom HR Percek: tanulás, tréningek a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.