Fejlesztések segítették a DPD-t a növekvő kiscsomag szállítási feladatok lebonyolításában

Millás Reggeli

A közúti kiscsomag szállítás egyik nyertese volt a járványnak. Sokkal több ember vásárolt online, így a csomagszámok is jelentősen nőttek. Az összkép azért nem ennyire rózsás, hiszen a B2B üzletág visszaesése mellett következett be a B2C felfutása, de összességében a piac egésze komoly növekedést könyvelhetett el.

Mindezt kapacitással jól bírták a logisztikai cégek, hiszen a volumeningadozás ebben az üzletágban megszokott. Gondoljunk csak a Black Friday-jal egybeolvadt karácsonyi szezon óriási szállítási kapacitást igénylő időszakára.

A közúti kiscsomag szállítási tevékenység járvány alatti működéséről, fejlesztésekről, a jelen helyzetről, illetve a jövő terveiről beszélgettünk Czifrik Szabolccsal, a DPD Hungária Kft. ügyvezetőjével.

Ez a tartalom Fejlesztések segítették a DPD-t a növekvő kiscsomag szállítási feladatok lebonyolításában <span class="hasonline"><img src="https://podcastgyujto.hu/wp-content/uploads/2021/06/MILLAS_WEB_ONLINE3.png" style="width:30px;" class="hasonline_img" title="Csak online elérhető tartalom" alt="Csak online elérhető tartalom"></span> a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.