56. epizód: Gyakran szülőt és gyerekét kell mediálnom, csak így meri elmondani a gyerek, mit is akar

StúDió Veszprém

56. epizód: Gyakran szülőt és gyerekét kell mediálnom, mert csak így meri elmondani a gyerek, mit is akar. (Vendég: Jocó bácsi)

Folytatva az izgalmas beszélgetést végül eljutunk a fejfájást hozó veszprémi szelekhez, a lazacvacsorához és Jocó bácsi életének nagy változásaihoz..

Jó alaposan kitárgyaltuk a Z és Alfa-generációkat, azaz az 1995-után születetetteket. Tényleg be vannak drótozva az internetbe és nehezen boldogulnak a való világban? A munkában fontosabb nekik a cél meg a szándék, mint a pénz, és valóban képesek keményen melózni? Rengetegen akarnak szabadabban, vállalkozóként dolgozni és sokkal inkább teamban, mint egyedül? Jocó bácsi saját tapasztalataira alapozva magabiztosan és szenvedélyesen válaszolta megkérdéseinket.

Beavat minket az igazi pályaorientáció lényegébe, lebéklyózva hallgattuk, ahogy átszellemülten mesélt saját felfogásáról és gyakorlatáról.

Veszprémhez több szálon kötődik, ékszerdoboznak tekinti a várost és érti azt az otromba húszemeletest, de szerinte az is hozzátartozik. Elugrunk a lengyelpiacra, a Petőfi Színházba és latolgatjuk, mi várhat ránk az Európai Kulturális Főváros évadjáig. A beszélgetés legvégén Jocó bácsi meglepő kéréssel fordul a veszprémiekhez!

#veszprém #stúdióveszprémpodcast #veszprempodcast #podcastmagyarul #veszprémbalaton2023 #veb2023 #ilovebalaton #welovebalaton #csodalatosbalaton #ig_balaton #ig_veszprém #veszpréminfo #ig_magyarország #balatonfelvidek #helloveszprem #igveszprém #hellobalaton #veszpremiarcok #megkerülhetetlen #önismeret #pápa #élménypedagógia #jocóbácsi #felelősszülőkiskolája #balatonfelvidek #visszaasuliba #pályaválasztás #zgeneracio
@joco_bacsi_vilaga @felelosszulokiskolaja @jaffakiado @veszprembalaton2023 @veszpreminfo @csodalatosbalaton @petofiszinhaz #petofiszinhazveszprem @papavarositelevizio