Hosszabbítás #26: Néhány ember jelenléte többet árt a válogatottnak, mint amennyit használ

Eurosport Podcast

A magyar válogatott csúnya vereségbe futott bele az Európa-bajnoki döntős Anglia ellen a Puskás Arénában az Eb utáni első világbajnoki selejtezőjén, ám mégsem annyira a 4-0-s végeredmény, mint a magyar szurkolók egy részének viselkedése volt a nemzetközi és a magyar sajtó fókuszában. Az angol játékosok megdobálása, a fekete játékosokat ért rasszista inzultusok miatt már a FIFA is vizsgálatot indított, és várhatóan komoly büntetést fog kiszabni a magyar szövetségre. A helyzetet állandó vendégünkkel, Marosi Gergely sportújságíróval elemezzük.
Véget ért az országúti kerékpársport harmadik háromhetes versenye, a Spanyolországban megrendezett Vuelta a Espana 2021-es kiadása. A győztes ugyanúgy a szlovén Primož Roglič lett, mint az előző két kiírás alkalmával, ám olyan események tarkították a versenyt, amelyeket senki nem láthatott előre. Ezekről mesél a hallgatóknak Szathmári Attila, az Eurosport kommentátora.
És visszatér Ácsi! rovatunk, elsősorban focihírekkel, pénzügyekkel, de szóba kerül a női kézilabda válogatott új szövetségi kapitánya és Mohamed Aida is.