Jó a cégnek, jó a dolgozóknak, jó az ügyfélnek, mi az?

Millás Reggeli

Az egyik legnagyobb váltás a céges kultúrában az ügyfélközpontúságra való átállás. Ügyfélként pedig értelmezhető egy cég leányvállalata is, vagyis a céghálózat belső működésében is fontos egy ilyen változás, nem csak a szolgáltató és lakossági ügyfelei számára.

Major György, az MVM ügyfélszolgálati igazgatója korábban beszélt a Covid-hatásról a személyes ügyfélszolgálatra, most a céges kultúráról váltottunk pár szót. Milyen előnyei vannak egy ilyen ügyfélközpontú szervezetnek? Milyen konkrét lépéseket tesznek, hogy az MVM-nél biztosított legyen ennek kialakulása? Ez a tanuló, ügyfélközpontú vállalati kultúra mennyire segítette az MVM szervezetét, hogy átvészelje a pandémiát?

Ez a tartalom Jó a cégnek, jó a dolgozóknak, jó az ügyfélnek, mi az? <span class="hasonline"><img src="https://podcastgyujto.hu/wp-content/uploads/2021/06/MILLAS_WEB_ONLINE3.png" style="width:30px;" class="hasonline_img" title="Csak online elérhető tartalom" alt="Csak online elérhető tartalom"></span> a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.