Hosszabbítás #27: A változatlan csapattal felálló bajnok az NFL-szezon esélyese

Eurosport Podcast

Egyetlen mérkőzés megnyerésére volt attól a férfi teniszezők világelsője, Novak Djokovic, hogy megnyerje az idei negyedik Grand Slam tornát, a US Opent is, és ezzel megcsinálja a naptári Grand Slamet, amire több, mint 50 éve senki nem volt képes. Az utolsó mérkőzésen, a New York-i torna döntőjében azonban jött Daniil Medvedev, aki három szettben legyőzte a világelsőt, és karrierje első Grand Slam győzelmét ünnepelhette. A miértekről, illetve a női torna döntőjébe bekerülő két tiniről beszélgetünk Szabó Gáborral, az Eurosport kommentátorával.
Csütörtökön elkezdődött a 2021-es NFL szezon az Egyesült Államokban, az amerikai futball szerelmesei pedig nagyon várták már a mögöttünk hagyott vasárnapot, amikor 14 mérkőzést rendeztek. A várható erőviszonyokról, a legnagyobb esélyesekről és persze a Covid-járvány NFL-re gyakorolt hatásairől kérdezzük Kun Zsoltot, az Aréna4 kommentátorát.
Műsorunk harmadik részében pedig az Ácsi! rovat hírei jönnek, a duplázó Ronaldóval, a dél-amerikai gólrekorder Messivel, és egy vitával arról, hogy hogyan jön össze a sport és a vallásgyakorlás akkor, amikor egy muszlim és egy izraeli sportolónak kellene összecsapnia egy olimpiai cselgáncsversenyen.