#35 Ganxsta Zolee latin-amerikai kalandjai

Az Utazási Podcast

Mai vendégemet nem hiszem, hogy bárkinek is be kell mutatnom. Azt viszont talán kevesebben tudják Zoliról, hogy imádja Latin-Amerikát, azon belül is főleg Argentína a szíve csücske. Imádja az ottani embereket, a mentalitásukat, a focijukat, a kajájukat, a zenéjüket, beleértve a tangót is (!), egyszóval mindent. Azt mondja, hogy ő is egy meg nem értett latin-amerikai. Ganxsta Zolihoz ennyi bevezetés elég is, a többit úgyis hozza ő a már jól megszokott stílusában.

🎥 Zolit nem volt könnyű levadászni, de ha már sikerült, úgy gondoltam érdemes lenne az egészet videóra venni. Így készült el Az Utazási Podcast első videó interjúja. Az interjú közben Zoli sziporkázott és olyan beleéléssel mesélt, hogy azt nem csak hallgatni, de látni is érdemes.

Patreon támogatóimnak (2. és 3. szint) a videó teljes terjedelemben már mostantól elérhető. Többieknek 3 nap csúszással, hétfőtől lesz látható YouTube csatornámon. Addig is érdemes feliratkozni és bekapcsolni a kis harang ikonnal az értesítéseket 👉 https://bit.ly/utazgatok_youtube

🎁 Ha Te is szeretnél podcast támogató lenni és részesülni a különböző előnyökben, akkor gyere Patreon oldalamra és válassz a különböző támogatói szintek közül. Részletek a patreon.com/utazasipodcast címen.

————————————–

Köszönöm a közreműködést a stábnak: Csapó Andrásnak, Tihanyi Szandinak és Cseh Andrisnak.

További extra tartalomért csatlakozz facebook csoportunkhoz!

Az Utazási Podcast-et követheted Instagramon és Facebookon.

————————————–

😎 A műsort készítette és vezette: Mátai András

🎹 Ganxsta Zolee és a Kartel – Vato Loco

————————————–