Majompercek #32 - Staley tökei, az év legjobb meccse, részeges rúgók + Week 6 (közr. Kovács Bálint)

4th and Long

Felvettük a legújabb Majompercek podcastet Kovács Bálinttal.🎙🚨 Talán az eddigi legszórkaoztatóbb játékhét után volt mit kibeszélnünk, de természetesen nem csak vissza, hanem előre is tekintettünk.

🇬🇧 A hétvégén Londonban jártam a Falcons – Jets mérkőzésen, az ottani élményekről, benyomásokról meséltem. Milyen volt a meccs belülről, és melyik játékosban csalódtam a leginkább pozitívan.

🍒 Eddig is tudtuk, hogy nincs tökösebb, bevállalósabb edző Brandon Staley-nél, de a Browns elleni győzelem során új magasságokba emelkedett. Végigvettük a Chargers negyedik kísérletes döntéseit, és már most odaítéltük az Év edzője címet.

🦶 Soha nem látott mélységbe kerültek a rúgójátékosok. A rengeteg kihagyott extra pont és field goal okait kerestük, miközben a pozíció pszichológiai és lelki dolgait vizsgáltuk.

🍻 Balcsi egy egyetemi programra, én egy sérült játékosra emeltem poharamat. A fantasztikus söreinket a beerside.hu és a Hops Beer Bar biztosította, akiknek érdemes ellátogatni az oldalára, ha pedig hallgatjátok a podcastet, még kedvezménykuponhoz is hozzájuttok.

4️⃣ Beharangoztuk az Arena4 által közvetített eheti meccseken.
TNF – Eagles – Buccaneers
15:30 – Dolphins – Jaguars
19:00 – Ravens – Chargers
22:05 – Patriots – Cowboys
SNF – Steelers – Seahawks
MNF – Titans – Bills

💰 Ezúttal is hoztunk mindketten öt-öt sportfogadói tippet az előttünk álló NFL fordulóra. Múltheti 3-1-1-es mutatómat meglovagolnám, miközben Balcsinál most jön a jó hét (elmondása szerint).

👨‍🎓 Az NCAA-ben kikapott az első kiemelt Alabama, de beszéltünk a teljesen beteg Oklahoma – Texas meccsről, illetve a többi felejthetetlen meccsről a múlt heti egyetemi fordulóból.

Jó szórakozást, jó hallgatást!🎧 Ha pedig kérdésetek van a jövő heti adásba, tegyétek fel itt, twitteren vagy instagramon (@makamazsom).