Hosszabbítás #31: Miért nem tudunk úgy játszani mindig, ahogy a nagyok ellen?

Eurosport Podcast

Az idegenben elszenvedett vereség után a zárt kapus Puskás Arénában is 1-0-ra győzte le Albánia labdarúgó válogatottja Magyarországét, amivel az eddig is csak elméletinek mondható esélyünk már csak matematikailag maradt meg a 2022-es világbajnoki szereplésre. A miértekről és arról, hogy mi lehet Marco Rossi jövője, állandó szakértőnkkel, Marosi Gergely sportújságíróval beszélgettünk. (a felvételt az angol-magyar mérkőzés előtt készítettük)
Bemutatkozott a női kézilabda-válogatottunk kispadján az új szövetségi kapitány, Golovin Vlagyimir. Az edző, aki az elmúlt években két utánpótlás világversenyen is végső győzelemre vezette a magyar lányokat, a tervek szerint legalább a párizsi olimpiáig irányítja majd a válogatottat, így árgus szemekkel figyeltük, hogy milyen újdonságokat látunk a csapat két, könnyebb ellenfelekkel szembeni Európa-bajnoki selejtezőjén.
Ácsi! rovatunkban szóba kerül a gyerekekért küzdő Marcus Rashford, egy ultrajó magyar futóteljesítmény, és a Körmend-Falco kosárrangadó is!