62. epizód: A coaching az, hogy gondolkodom magamon (Vendég: Von Bartheldné Ábri Judit mestercoach)

StúDió Veszprém

Minden, amit tudni akartál a coachingról…, ha adnánk alcímeket epizódjainknak, most ezt választanánk.

Judit sodró lendülettel és szenvedélyesen beszél a munkájáról, s mire észbe kapunk, már a szakma mesterfogásaival és nemzetközi trendjeivel ismerkedünk.
Tökéletes időzítéssel egyszercsak fordít a szerepeken!
Átveszi az irányítást és a szerkesztőknek irányzott kérdéseivel a gyakorlatban is szemlélteti professzióját. Nem csodálkozunk, hiszen folyamatosan tanul és tanít, legújabban a team-coachingot sajátította el a University of Readingen.

Miután tisztáztuk, hogy bár a coach nem mondja meg a tutit és nem a múltban, hanem a jövőben kutakodik, az is világos lesz; nem lehet mindenkivel coachingolni.
A coach, azaz a feketeöves beszélgető hallgat, kérdez, visszajelzést ad és tükröt tart. Segít rátekinteni önmagunkra és a változás lehetőségeit felfedezni.
Megbeszéljük, hogy főként kik azok, akiknek ez nem pálya.
Hallunk a világszerte egyre divatosabb Fuckup Nights mozgalomról, az elrontás-vallomások trendjéről, hiszen az okos nem csak a sikerekből tanulhat…

Aztán megérkezik néhány új szereplő beszélgetésünkbe: Robert Maxwell médiamágnás, Fidel Castro, Margaret Thathcer, Freddie Mercury, és még két miniszterelnök, Antall József és Németh Miklós is.
Judit mesél egy sajátos “kubai válságról” még a 80-as évekből, és arról, hogyan kötötte össze őt és Freddie-t a Queen budapesti koncertjén felhangzó magyar népdal.
Édesanyja az első diplomatanő a külszolgálatban, tőle a karrier mintája jött.

Mesél édesanyjáról, az első külszolgálatra beosztott diplomatanőről és a karriermintáról.
A felnőttkorig tartó félelemről, amit aztán egy kóbor eb oldott fel, aki 3 újabb társával az önkénteskedést is behozta életébe.
Szép történet, ezt is jó hallani tőle.

#veszprem #studioveszprem #veszprembalaton2023 #hellobalaton #motiváció #coaching #coachinghatároknélkül #teamcoaching
#veszprém #stúdióveszprémpodcast #veszprempodcast #podcastmagyarul #ilovebalaton #welovebalaton #csodalatosbalaton #veszpréminfo #balatonfelvidek #helloveszprem #megkerülhetetlen #coaching #abrijudit #neuroagility #acsth #ábrijudit