Szépülő Budapest, Gloster bevásárlás, Clubhouse és Netflix

Millás Reggeli

Névnapok, évfordulók, születésnapok említése után LAPSZEMLE és TŐZSDEI HELYZETKÉP.

BUDAPEST TE CSODÁS: Mi épül-szépül ma Budapesten?

A Forbes Urban összeállítása saját gyűjtésen alapul, és célja a városképi jelentőségű új épületek, a fontosabb megújuló történelmi épületek, közterületek, zöldterület-fejlesztések, városnegyed-fejlesztések összegyűjtése volt. A Közlekedési Múzeumtól a Mol-tonyon át a Postapalotáig

Bagi László, a Forbes magazin újságírója, a 61-es lista szerkesztője

KKV ROVAT: Az európai járműipart célozza a Gloster

A Gloster és a Minero IT Hungary Kft. tulajdonosai szerződést kötöttek a Minero IT többségi tulajdonrészének adásvételéről. Az új szerzemény magyar fejlesztő csapata tudását és kapacitását tovább bővítve a jelenleginél is több, nagy hozzáadott értékű, innovatív, high-tech fejlesztést szeretne beszállítani az európai járműiparba.

Szekeres Viktor, a Gloster Nyrt. igazgatósági elnöke

E-COMMERCE: Két cég, amelyik erősen megszenvedi a Covid utáni időszakot

A Clubhouse felívelését egy hanyatló időszak váltotta fel. A jelenség legalább 5 okra vezethető vissza. A Netflix tavaly 36,6 millió felhasználóval bővült, 2021 első felében mindössze 5,5 millióval. A cég többféle stratégiával is próbálkozik, hogy újra feltornázza a számokat.

Palocsay Géza, a Jófogás és a Használtautó.hu ügyvezető igazgatója

Ez a tartalom Szépülő Budapest, Gloster bevásárlás, Clubhouse és Netflix a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.