Tiszta víz, Budapest Design Week, részvényhírek

Millás Reggeli

Mindig lesz tiszta vizünk?

A tiszta édesvíz valódi kincs, amire vigyáznunk kell. Többek között erről is szó lesz a Planet Budapest 2021 eseményein, ahol azt is megtudhatjuk, mit tehetünk vizeink védelméért.

Dr. Szöllősi-Nagy András, a víztudományok professzora és Krakkó Ákos, a Kék Bolygó Alapítvány kommunikációs vezetője

ARANYKÖPÉS: Kamala Harris

GONDOLKODOM: Lezajlott a 18. Budapest Design Week!

2021-ben 18. alkalommal, október 8. és 17. között rendezte meg a Budapest Design Weeket (BDW) a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) és a Magyar Formatervezési Tanács (MFT), melynek központi témája a New Standards volt: az események fókuszában a világjárvány utáni „new normal”, azaz „szép új világ” állt, melynek formálásában döntő szerepet kapnak a designerek.

Osvárt Judit, a Budapest Design Week kurátora

HOTSPOT – Kababik József, üzletkötő

Apple termékbemutató volt új MacBookkal. Örül neki mindenki. Főleg hogy saját Apple chip van benne, ami jobb teljesítményt ad a riválisokénál. Plusz az Alibaba is mutatott be saját chipet.

Gyorsjelentések: Johnson&Johnson, jobb a vártnál. Philipp Morris jobb lett a vártnál. United Airlines veszteséges lett, de kisebb a vártnál és felülteljesített a bevételek területén is. Netflix: bevétel a vártnak megfelelő, a profit kiemelkedő, az előfizetők száma 9 százalékkal bővült.

Ez a tartalom Tiszta víz, Budapest Design Week, részvényhírek a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.