#48 - Sárközi András

Magyar Business Podcast

Sárközi András Certified Growth Master és a Nemzetközi Growth Hacking technikák hazai szakértője valamint a Growth Masters Kft. ügyvezetője.  Több mint 15 év növekedés-fejlesztési, management és online termékfejlesztési tapasztalattal a háta mögött egy olyan Growth Hacking ügynökséget hozott létre, ami a vállalkozások piaci részesedésének növelését serkenti. A Growth Hacking az adatvezérelt marketing, a termékfejlesztés és az adatelemzés olyan kísérlet alapú megközelítése, amely tudományos módszerekre alapozva segíti az olyan vállalatok növekedését, mint például az AirBnB, Netflix, Uber, Facebook, Linkedin vagy akár a Revolut. Ezen technikák alkalmazásának és a Growth Mindset adaptálásának köszönhetően nem csak a külföldi startupok és sikersztorik, de a hazai vállalatok is képesek a jóval nagyobb növekedésre.

“A Growth Hacking nem a trükkökről, mindinkább a folyamatokról és a viselkedési mintákról szól. Mi azért dolgozunk minden nap, hogy honosítsuk és minden hazai vállalkozás számára elérhetővé tegyük azt a viselkedési mintát, aminek segítségével gyorsabb, okosabb és nagyobb céget építhetnek.

Akik velünk dolgoznak, megtapasztalhatják a szisztematikus Growth Mindset és az Experiment Driven Culture előnyeit és ezáltal saját vállalkozásukban rejlő és eddig fel nem fedezett növekedési potenciálok meglepő erejét.

A Research Lab-unk kimondottan a piackutatásokra és az adatokból való olvasásra szakosodott, de mindezeken felül arra, hogy ügyfeleinknek ne csak elvégezzük a piackutatási feladatokat, de igény esetén meg is tanítsuk őket, hogy házon belül is képesek legyenek felismerni a piacot, a konkurensek növekedési stratégiáit.

Startup Accelerator részlegünk pedig olyan startupokba száll be, ahol megvannak a jó üzleti alapok, de hiányzik a növekedés-fejlesztési kompetencia. Ilyen zászlóshajónk az eszerzodes.hu, Magyarország legnagyobb elektronikus szerződéskezelő platformj, amely közel több, mint 50 000 magyar felhasználóval és 130 000 tárolt szerződéssel papír mentesség teszi a vállalkozásokat. A startup-ba a hazai szakma egyik elismert angyalbefektetője Balogh Petyával (Cápák között)  is szintén csatlakozott. Az alapítókkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy duplázás ne álljon meg, sőt elérjük az 5x-ös növekedést.”
——————————————————–

Sárközi András a neten:
Honlap

https://growthhackers.hu

LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/andras-sarkozi/

——————————————————–

Hallgasd meg es iratkozz fel

Anchor

Apple Podcast

https://podcasts.apple.com/hu/podcast/magyar-business-podcast/id1534025338

Google Podcast

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8zNzA5YzVhNC9wb2RjYXN0L3Jzcw==

Spotify

YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCXhPXVyKz5H3ERoD8ctWXhg

——————————————————–

Magyar Business Podcastről:

Legyél a Magyar Business Podcast Vendége!

http://www.magyarbusinesspodcast.com/podcast-vendeg/

Hírlevél feliratkozás

http://www.magyarbusinesspodcast.com/hirlevel-feliratkozas/

Töltsd ki a Magyar Business Podcast egy perces hallgatói felmérését

http://www.magyarbusinesspodcast.com/hallgatoi-felmeres/

A Magyar Business Podcast csapatról

http://www.magyarbusinesspodcast.com/podcast-vendeg/

MagyarBusinessPodcast.com

http://www.magyarbusinesspodcast.com/