63. epizód: A vitaminok abban segítenek, hogy ne kelljen annyit foglalkozni a testtel

StúDió Veszprém

63. epizód: A vitaminok abban segítenek, hogy ne kelljen annyit foglalkozni a testtel (Vendég: Nagy Zsolt)

Alig több mint 100 éve foglalkozik a tudomány a vitaminokkal, a veszprémi Vitaking 16 éve teszi ezt.
Beszélgetésünk jól illusztrálja, hogy milyen utat járt be a “vitaminforradalom”, hol tartunk ma és mik az aktuális trendek.
Zsolt rendkívül elegáns; egyáltalán nem tolja a termékpromóciót, nem csinál reklámot és nagy felhajtást a táplálékkiegészítőknek.
A táplálkozás tudatosságát helyezi fókuszba, a természetes táplálékok mindenekfelettiségét.
Persze, az igazán jó értékesítő nem bújhat ki a bőréből, személyes példákon keresztül szemlélteti mindazt, amiről beszél.

Megdöbbentő eltérésekről számol be a zöldségek mai és az 50-60 évvel korábbi átlagos ásványianyag-tartalmát illetően.
Úgy tűnik, a zöldség régen tényleg jobb volt!

Szerinte a minőségi élelmiszerből a kevesebb is elég, nem úgy mint a “szemétből”, amivel hétvégente sokak púposra pakolják a bevásárlókocsijukat. Állítja, hogy a költségek oldaláról is versenyképes a minőségi táplálék.

Azok a népcsoportok, amelyek a legtovább élnek, fittyet hánynak a mi táplálékpiramisunk szabályaira.
Erről kénytelen visszafogottan beszélni, nehogy magára szabadítsa az akadémiai világ nemtetszését…
Azt mondja, a szupergazdagoknak is szükségük lehet táplálékkiegészítőre, de talán az egyik legfontosabb kulcsmondata ez volt: “Aki régebb óta figyel a testére, az kombinálja a vitaminokat és a zöldségturmixokat!”

Smoothie recept, átlagos embereknek átlagos vitamincsomag-javaslat, közérthető elmélet az ásványok és vitaminok játékáról, a hiányok felderítésére öndiagnosztika és a végére 3 remek könyv.
Ez Zsolt és epizódunk kínálata, ami tényleg egészségünkre válik!

@vitaking.supplements @veszpreminfo
#Vitaking @veszprembalaton2023 #étrendkiegészítő #egészségeséletmód #táplálkozás #ásványianyag #vitaminok #egyéljól #minőségiélelmiszer #kalória #mindennapivitamin #kalóriabevitel #táplálékpiramis #mitegyekma ##mitneegyél #smoothierecept #vitaminkoktél #ásványianyag #ásványianyagok #szepitovitaminok #természetesgyógymód #egészségmegőrzés #rakgyogyitas #sportétrend #diéta #betegségmegelőzés #fogyás #szépségápolás