Mék Hungary grét agén

Árnyék

Eddig tudatosan kerültük a véleménynyilvánítást az előválasztás kapcsán, az eredményhirdetésig nem akartuk befolyásolni, illetve egyik irányba se akartuk elbillenteni hallgatóink véleményét. Most, hogy már lezárult, nyugodtan oszthatjuk az észt. Olyan kérdéseket boncolgatunk, minthogy a kormány váltáshoz szükséges-e a vidék “edukálása”, mit tennénk mi ennek érdekében, és hogyan lehetne tartósan jó irányba terelni a magyar nemzeti öntudatot. (Pl. mire lehetne büszke egy “átlag magyar”)Mit lehetne létrehozni egy valódi rendszerváltás után, ami kirántaná Magyarországot a középkorból és az élre lökné. Az általunk lakott országokban mik azok a kulturális deficitek vagy történelmi traumák, amit a politikusok használnak hatalomra jutás/maradás érdekében.

Az adás extrája, Stefi ismét bejelentkezik, még mindig Budapestről és ki fog derülni, hogy lesz-e ismét Thaiföldi tudósítónk.

Pali megbetegedése okán most Kristóf próbálja átvenni a műsorvezetői szerepet, kisebb nagyobb sikerrel ( inkább kisebb 😊 )

Ki is a Thaiföld ifjú uralkodója: https://youtu.be/HfF3CGVwrs4

Csalóka napfény: https://videa.hu/videok/film-animacio/csaloka-napfeny-egyben-film-magyarul-5C3JwICV7yjVTTje

Jámbor András, az igazi baloldali politikus: https://youtu.be/JBE3Qi1Y_Q8

Bëlga – Nemzeti Hip-Hop: https://www.youtube.com/watch?v=ImeeHSM8XQg&t=2860s

Izrael – Pettik Ági 

Thaiföld helyett még mindig Budapestről – Szilágyi Stefi 

Franciaország – Derdák András  

Anglia – Pajer Kristóf  

hang:  Barcza Gergely 

Send in a voice message: https://anchor.fm/arnyek/message