Járványkezelés, kamatemelés, értékteremtés

Millás Reggeli

Névnapok, évfordulók, születésnapok említése után LAPSZEMLE és TŐZSDEI HELYZETKÉP.

BUDAPEST, TE CSODÁS: hírek a fővárosból.

ÉBRESZTŐ TÉMA: Meddig írhatja felül a politikai érdek a gazdaságit és az életvédelmet a járványkezelésben? Az oltásokkal olyan fegyvert kaptunk a kezünkbe, amely bizonyítottan megvéd minket, és – maradva a háborús retorikánál – elpusztítja az ellenséget. De mi ahelyett, hogy rálőnénk a támadóra, inkább ugyanúgy futunk előle, mint eddig mindig. Miért? Észszerű ellenérv a kötelező oltások ellen nincs, az okok máshol keresendők. Zsoldos Ákos, a Portfolio.hu elemzője.

HETI KITEKINTŐ: Kamatemelés, de mekkora? Hiába ígérte az MNB legutóbb azt, hogy novemberben 15 bázispontot emel, aztán decemberben változhat az ütem, a piac már beárazott 30-at. Plusz jön a héten a harmadik negyedéves magyar GDP is. Tardos Gergely, az OTP Elemzési Központ vezetője.

Degradált szakmából értékteremtés: jól takarítani kevesen tudnak. Igazán jól takarítani még kevesebben. Pedig a takarítás műfaját is lehet átütő erővel és inspirálóan végezni, ha az megfelelő irányítás alá kerül. Méhész Mónika, a Clean Up Grand Service Kft. alapító, tulajdonosa.

Ez a tartalom Járványkezelés, kamatemelés, értékteremtés a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.