Örökség és végrendelet, digitalizált gyógyszeripar, gépjárművezetők álma

Millás Reggeli

Mit kapok az örökségből, ha nincs végrendelet?

Mi történik akkor, ha elhunyt hozzátartozónk nem írt végrendeletet? Ki és mekkora részre jogosult a vagyonból? Mikor lesz a házastársé az egész lakás? Mikor esik ki valaki az öröklésből? Megmutatjuk, mit érdemes tudnia a végrendelkezés nélküli öröklésről. Arra is kitérünk, amit az emberek alig egyharmada tud csak, hogy nem feltétlenül örököl mindent a házastárs, ha az elhunytnak nem születtek gyermekei.

Tóth Ádám, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) elnöke

ARANYKÖPÉS: Ráth-Végh István magyar jogász, művelődéstörténész, szakíró

Digitalizáció a gyógyszeriparban

Mennyire lesz jelentős szerepe a digitalizációnak a gyógyszeriparban is? Big data, AI stb. Most hol tart ez a folyamat és mit látunk, merre haladunk?

Ki tudunk-e emelni egy példát, ami jól szemlélteti a digitalizáció előnyét a gyógyszeriparban? digitális egészségügyi újítások
Milyen szerepet játszik a digitalizáció a:

gyógyszerfejlesztésben
gyógyszerbiztonság területén
adatfeldolgozás, adatbiztonság

Vereckei Péter, a Pfizer Magyaroszág ügyvezető igazgatója

ÉSZJÁTÉK: Munkába állt a “gépjárművezetők álma”

A Waberer’s a DAF legmodernebb modelljével, 5 db XG típusú vontatóval korszerűsítette járműparkját, Európában az elsők között. Ezek, a sofőrök kényelmét maximálisan kielégítő, új vontatók egy olyan közel 50 millió eurós beszerzés részeként csatlakoztak a Waberer’s flottájába, melynek köszönhetően még magasabb szintre lép a hatékonyság, a biztonság és a járművezetői kényelem.

Kiss Attila, a DAF Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója

Ez a tartalom Örökség és végrendelet, digitalizált gyógyszeripar, gépjárművezetők álma a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.