Vadlúd Sokadalom, tőzsdenyitás, fenntartható otthonok

Millás Reggeli

SZUPERZÖLD: Újra Vadlúd Sokadalom Tatán – de mi is ez? A hónap utolsó szombatján immáron 21. alkalommal várják az érdeklődőket a szervezők Magyarország legnagyobb télköszöntő madárfesztiváljára. A tatai Öreg-tavon telelő vadludak akár 5000 – 6000 kilométeres távolságból, Skandinávia és Szibéria északi térségeiből érkeznek hozzánk. Az első csapatok szeptember végén, október elején jelennek meg és márciusban indulnak vissza sarkvidéki fészkelőterületeikre. Orbán Zoltán, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szóvivője.

TŐZSDENYITÁS: Jól indult a nap a BÉT-en. Török Lajos, az Equilor Befefktetési Zrt. vezető elemzője.

NÉGYZETMÉTER: Fenntartható otthonok, gazdaságosság, zöld hitel. A SunDell családi vállalkozásként indult, amelynek fő tevékenysége elsősorban lakóépületek építése, értékesítése, valamint bérbeadása, főként Budapest kertvárosias övezeteiben. Indulásuk óta számos megvalósult és folyamatban lévő fejlesztés kötődik a nevünkhöz. Piukovics András, a Sundell Estate Nyrt. igazgatóságának elnöke.

Ez a tartalom Vadlúd Sokadalom, tőzsdenyitás, fenntartható otthonok a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.