# 16 Kispál Luca | advent és karácsony, avagy tudatos készülődés és hangolódás az ünnepekre X @koruti_asszonyka

Csipetnyi Nő

Kedves Csipetnyi Nő Hallgatók!

Sok szeretettel köszöntelek titeket a mai különleges, ünnepi hangulatú epizódban. Elérkeztünk a 2021-es év adventi időszakához, amit mindenképpen meg szerettem volna koronázni egy olyan adással, ami segíti a hangolódásotokat, és valami olyat kaphattok általa, ami végig kísérhet titeket az év utolsó pár hetében.

A mai epizód során, Kispál Lucával fogok beszélgetni, akit Körúti Asszonyka néven találhattok meg a közösségi oldalakon. Lucával beszélgetünk arról, hogyan készülhetünk tudatosan az ünnepekre, megosztunk veletek rengeteg tippet és ötletet, egy több, mint 20 éves múltra visszatekintő karácsonyi menüsort, illetve egy igazán hangulatos adventi programajánlóval is készültünk nektek.

Ha ez még nem lenne elég, akkor mindketten szót ejtünk a kreatív, szívből jövő ajándékok erejéről, arról, hogyan tudjuk stressz helyett könnyedséggel megélni az ünnepeket, és megosztjuk veletek azt, hogy számunkra mi az a pillanat, amiben ott rejlik a karácsony esszenciája.

Hallgassátok ezt az adást sok-sok szeretettel, mi pedig szívesen látunk titeket a Körúti Asszonyka és a Csipetnyi Nő közösségekben!

Áldott, békés adventet és meghitt karácsonyi ünnepeket nektek!

Kamilla

Körúti Asszonyka:

INSTAGRAM: @koruti_asszonyka

FACEBOOK: https://www.facebook.com/korutiasszonyka

Csipetnyi Nő:

INSTAGRAM: @csipetnyino

FACEBOOK: https://www.facebook.com/csipetnyino