Hosszabbítás #38: Hrutka János-interjú, Köves Gábor, a szerződés nélküli sikerkapitány

Eurosport Podcast

Hrutka János az utóbbi időben több kiváló elemzéssel is jelentkezett a Telexen. Írt Szalai Attila helyzetéről, ahol többet árthat a kacsákkal dobálózó sportmédia, mint amennyit használ; Ronaldó és Messi nyári átigazolásai kapcsán próbálta pozitívan látni a játékosok szerepét új csapataikban. Ezeken felül megkérdeztük a véleményét a Ferencváros nemzetközi kupaszerepléséről is.
Ugyan nem nyert párharcot a Davis-kupa döntőjében a magyar válogatott, de megint erőn felül álltak helyt Köves Gábor tanítványai. A kapitány a hétvégi mérkőzésekról adott nekünk beszámolót, és emellett beszélt arról is, hogy elég faramuci helyzetben találta magát, ugyanis hiába szerepel az irányítása alatt évek óta kiválóan a magyar csapat, egyáltalán nem biztos, hogy a szövetség vele képzeli el a folytatást.
Ácsi! rovatunkban rengeteg labdarúgó rengeteg bűntényével kezdünk, aztán jön egy fontos téma, ezen a héten Babos Tímea és LeBron James is kiakadt az őket bántó szurkolókon. Megemlékezünk Sir Frank Williamsről, elmeséljük, hogy sikerült az olimpiai kvalifikáció rövidpályás gyorskorcsolya válogatottunknak, és azt, hogy készült a magyar női kézilabda válogatott az előttünk álló világbajnokságra.