Ejtsük helyesen, cégek és energiaválság, Faire.com

Millás Reggeli

Névnapok, események, híres születésnaposok – és kiejtések…

LAPSZEMLE és TŐZSDEI HELYZETKÉP.

BUDAPEST TE CSODÁS: A Járókelő.hu jelenti: forgalmi akadály a jelzőlámpa, megrongált szobrok a Bikás Parkban és a Szabadság hídon, karácsonyi vásár, mint akadály, láthatatlan forgalmi sávok, parkolók a kerékpársávon. Molnár Zsuzska, a Járókelő Közhasznú Egyesület kommunikációs koordinátora.

Cégek energiaválság idején – Mit lehet tenni? Az áram nagykereskedelmi ára drasztikusan megemelkedett. Ez növeli a termelési költségeket, így rontja a versenyképességet. Hogyan lehet spórolni a villanyszámlán? A zöld áram olcsóbb vajon? És ha az, az átállás drága? Lugos Roland, az Optimum Solar Zrt. üzletfejlesztési igazgatója.

E-COMMERCE: Mi az a Faire? A Faire.com egy online piactér, ahol több mint 40 000 márka kínálja portékáit több mint 80 országból, kb 300 000 kiskereskedőnek. A közelmúltban pedig 400 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött össze, amivel a cég értéke 12,4 milliárd dollárra nőtt. Palocsay Géza, a Jófogás és a Használtautó.hu ügyvezető igazgatója.

Ez a tartalom Ejtsük helyesen, cégek és energiaválság, Faire.com a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.