#106 Angyalokkal suttogó

Örömvilág

Kíváncsi vagy arra, milyen egy igazi angyalokkal suttogó? Szeretnéd tudni, melyik angyallal érdemes karácsony tájékán kapcsolódni? Erről, és 2022 varázslatos számairól is beszélgetek vendégemmel az Örömvilág podcast #106 adásában.

Nagy Krisztina angyalterapeuta, lélekvezetési tanácsadó, numerológus, ThetaHealing konzulens már egészen aprócska korában érzékelte a láthatatlan világot. Családi örökségként szállt rá a képesség, amelyet sokáig teljesen elnyomott magában. Hogy aztán milyen csodálatos módon vette fel újra a kapcsolatot az angyalokkal, elmeséli nekünk ebben az epizódban.

Krisztinától megtudhatjuk azt is, hogy karácsony közeledtével mely angyalok aktívabbak, és – mivel nyakunkon az új esztendő -, arról is kifaggatom, hogy 2022-re mit mutat a numerológia.

Benned milyen gondolatokat indított el ez a téma? Van saját tapasztalatod, amelyet szívesen megosztanál? Írj e-mailt a podcast@oromvilag.hu címre, vagy kommentelj!

Kérlek, támogasd a munkámat azzal, hogy feliratkozol a csatornámra a YouTube, a Spotify, az ApplePodcasts vagy a Google Podcast felületén, ahol eléred az össze eddigi epizódot! Köszönöm!

Készülj tudatosan a karácsonyra! Ha szeretnél egyszerűen, szeretettel ajándékozni, válaszd a Napi Segítő ajándékcsomagot, amely egy doboz Napi Segítő kártyacsomagot, egy üveg termelői mézet, valamint kézműves bonbonokat tartalmaz. Részeltekért kattints a www.napisegito.hu oldalra!

Ha szereted a tiszta, organikus, vegán, állatkísérlet mentes megoldásokat, ajánlom figyelmedbe ajurvedikus termékeinket, amelyeket a www.pranagarden.hu oldalon az “Örömvilág15” kód használatával 15% kedvezménnyel vásárolhatsz meg 10.000 Ft feletti rendelés esetén. Egyes termékekhez nálam, Székesfehérváron is hozzájuthatsz, vásárlási összegtől függetlenül, szintén 15% kedvezménnyel. Élnél a lehetőséggel? Írj a podcast@oromvilag.hu címre!

Szeretettel várlak aktuális programjaimra:

1 éves, 12 alkalmas, spirituális szemléletű Online Önismereti Csoportot indítok 2022-ben. A csoport tagjaival havonta egy alkalommal, a hónap második keddjén találkozunk 17:30 és 21:00 óra között. A csoportban együtt, interaktívan dolgozunk fel az önismereti úton fontos témákat. A csoportban való részvételnek nincs tanulmányi előfeltétele. A találkozókon spirituális metódusok gyakorlatait, vizualizációt, coaching- és tréning technikákat egyaránt alkalmazunk.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

The post #106 Angyalokkal suttogó appeared first on Örömvilág.