Biden egy éve, aranyköpés, adventi találmányok, hotspot

Millás Reggeli

Born in the U.S.A. – Biden egy éve

Az elnökjelölt Biden a legtöbb kérdésben anti-Trumpként határozta meg magát, helytelenítette a nacionalista Trump-i kereskedelempolitikát. Első hivatali éve alapján azonban Biden az elődjéhez hasonló protekcionista elnöknek mutatkozott.

Dobozi István, a Világbank egykori vezető közgazdásza

ARANYKÖPÉS: Kamarás Iván színész

GONDOLKODOM TEHÁT VAGYON: Érdekességek a találmányok adventi naptárából

Az SZTNH a tavalyihoz hasonlóan idén adventi naptárral kedveskedett a facebookos követőinek. A naptár december 1-jétől december 24-ig minden nap egy-egy szellemitulajdon-védelemmel kapcsolatos érdekességet, találmányt, védjegyet mutat be – ezek egy része téli vagy karácsonyi tematikájú.

Szakács Lilla Fanni, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala védjegy és mintaoltalmi főosztály mintaoltalmi osztályának vezetője

PIACI HOTSPOT:

A Nike és a Micron gyorsjelentése egyaránt jól sikerült, de az omikron variáns mozgatja a piacokat. Hajózási cégek, szállodaláncok, kaszinók egész jól teljesítenek még ilyen körülmények között is. A Norwegianról részletesen is szólunk.

Szabó-Balogh Péter, üzletkötő

Ez a tartalom Biden egy éve, aranyköpés, adventi találmányok, hotspot a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.