Hosszabbítás #41: A Verstappen-Hamilton csata, 2021 az MLB-ben, egyre népszerűbb a foci

Eurosport Podcast

Elképesztő drámával zárult a 2021-es Forma-1-es világbajnokság, amely az utolsó verseny utolsó körében dőlt el az egész évben hatalmasat csatázó Max Verstappen és Lewis Hamilton között. A miértekről, a két versenyző és csapataik közötti különbségről, és a versenyigazgató szerepköréről kérdeztük Wéber Gábort, az M4 Sport Forma-1-kommentátorát, de szóba került a visszavonuló Kimi Räikkönen, és a 2022-es szabályváltozás is.
Régóta szerettük volna összefoglalni a 2021-es MLB-szezont, hiszen rengeteg érdekesség történt a tengerentúli baseball-ligában. Volt csapat, ami 162 mérkőzés után tudta meg, hogy nem jut rájátszásba, ismét döntőt vívhatott a néhány éve jellopási botrányba került Houston Astros, ám a bajnok az az Atlanta Braves lett, amely néhány éve még a liga gyengébb csapatai közé tartozott. Emellett szóba kerül az is, hogy miben nem tudott még megegyezni a liga és a játékosok szakszervezete. Beszélgetőpartnerünk Makó Gábor, a Sport TV szakkommentátora volt.
Ácsi! rovatunk eheti főszereplői: Sun Yang, Fazekas Róbert, Peter Stöger, az észak-amerikai foci- és covid-helyzet, a női kézilabda vb, és egy furcsa történet a 3×3-as kosárlabda világából.