Tamás nap, Vajk feldarabolása, Várkonyi Andrea

gombapresszó

Most az egyszer nem vágtam le a felvétel elejéról a bemelegítést. Aki szereti, az meghallgathatja az összes ilyet a Patreon oldalunkon (nyugalom, ingyen van), aki nem, az akkor inkább 16:55-től hallgassa ezt az adást.

Ha már szóba került az Öreg néne őzikéje, akkor itt van az Eszményi Viktória által megzenésített változat, ami ugyan nem jó, de annak idején az akkor ovis kishugommal agyon hallgattuk.

Tüskés hátú barátom természetesen a Legkisebb ugrifüles c. mesében szerepelt! “… Látszik a bokorból két nagy nyúlfül, látszik a bokorból Brekkencs orra, s még mi látszik a bokorból: látszik egy tüskés hát!”

A budaörsi Kwikfit szervíz, ahol a legkedvesebb szerelők élnek.

Már most kezdjétek el nézegetni Benczúr Gyula festményét, a Vajk megkeresztelését, hogy a szétdarabolás után melyik részletét szeretnétek megvásárolni. 

Az Európa Kiadó honlapja, ahol minden (értsd, MINDEN!) megtalálható a zenekarról és zenekartól. Még én sem értem a végére.

BREAKING NEWS: nem volt hiába az egy éves várakozás, kikerült végre Tibi tavaly karácsonykor rögzített rugelach sütő videója!!!!!!!!!!

……..

Az idő előre haladott, szeretném végülis megköszönni az egész éves figyelmeteket, szereteteteket és támogatásotokat. Januárban ott folytatjuk, ahol abba hagytuk, mintha mi sem történt volna.  – Egor Zosma

……..

Ha szeretnél támogatni minket, a Patreon oldalunkon megteheted.

A gombapresszó Twitter csatornája.

Az élő adások helyszine, az MR4 csatorna.

Az adászenéket tartalmazó Spotify lista.