Talált tárgyak, 2022 makro, családtámogatás

Millás Reggeli

Névnapok, események híres születésnaposok.

LAPSZEMLE és TŐZSDEI HELYZETKÉP.

BUDAPEST TE CSODÁS: Szigorúan ellenőrzött vonatok. Elhagyta a vonaton valamijét? Ne csüggedjen! Elképesztő dolgokat hagytak a vonaton az utasok 2021-ben is. Többek között ütvefúrót és hegedűt. De pénzt is hagytak ott, amit a feledékeny utas elég sokáig átvehet. Személyes tapasztalat is van, a MÁV-ra nézve nagyon pozitív.

ÉBRESZTŐ TÉMA: Elszálló infláció és rekordgyenge forint vár ránk 2022-ben. Hektikus éve volt a magyar gazdaságnak, hiszen 2021 első felében nem sok panaszunk lehetett, ősszel azonban évtizedes csúcsra emelkedett az infláció, sosem látott szintre gyengült a forint az euróval szemben a jegybank kamatemelései ellenére is. Mindezek után mi vár Magyarországra 2022-ben? Németh Dávid, a K&H Bank vezető elemzője.

TÁMOGATÁSOK: Módosulnak a család- és lakástámogatás igénylésének feltételei. A december 27-én megjelent kormányrendelet alapján janur 1-től módosulnak egyes család- és lakástámogatás igénylésének feltételei. Érintett a csok (családi otthonteremtési kedvezmény) és az otthonfelújítási támogatás is. Az érdemi változások inkább könnyebbséget jelenthetnek az igénylőknek. Argyelán József, a Bankmonitor elemzője.

Ez a tartalom Talált tárgyak, 2022 makro, családtámogatás a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.