#40 Indonéziáról sztorizgatunk #1

Az Utazási Podcast

Indonézia, motorozás és emberek! Ez a három szó kíséri végig beszélgetésünket, amiben Gueth Péter és Krulik Ábel (utazó fotográfus) mesélnek nekünk indonéziai élményeikről.

Ábel: „Négy évet éltem Indonéziában és most is ott lennék, ha nem lenne világjárvány. Kelettől nyugatig és északtól délig szinte az összes nagyobb szigetcsoporton jártam már. A második, választott otthonom, amikor hazatérek a kis közép jávai faluba ahol éltem a falusiak megkérdik, hol voltam ilyen soká hogy nem láttak.”

Csak ízelítőnek szó lesz rendőrségen töltött éjszakáról, motoros üldözésről, félreértett szavakról, a titokzatos nyugat-jávai piramisokról, undorító szállásokról, járhatatlan utakról, hajózásról és még több motorozásról.

🙌 Ha úgy érzed a podcast értéket teremt számodra és lehetőséged van rá kérlek támogasd a munkámat Patreon-on keresztül, hogy a podcast még sokáig fennmaradjon.

————————————–

👉 Indonézia térképe (érdemes Bali, Java, Lombok, Flores és Sumba szigetét is megkeresni, csak hogy földrajzilag el tudjuk helyezni a podcastben hallottakat)

További extra tartalomért csatlakozz facebook csoportunkhoz!

Az Utazási Podcast-et követheted Instagramon és Facebookon.

————————————–

😎 A műsort készítette és vezette: Mátai András

🎹 MASEKEPUNG – TUAK ADALAH NYAWA

————————————–