Szelektív italoskartonok, tőzsdenyitás, babaváró hitel

Millás Reggeli

SZUPERZÖLD: Kékből a sárgába – Mire jó az italoskarton? A Budapesti Közművek keretében önállóan működő FKF Hulladékgazdálkodási Divízió megújítja a csomagolási hulladékok gyűjtési rendjét a fenntarthatóbb hulladékgazdálkodás érdekében. Italoskartonok között mi a különbség? Mennyire kell megtisztítani? Műanyag kupakkal mi legyen? És a többi műanyag tartalmú hulladék, pl. kenyeres tasak, ami papír de nejlon csíkkal? Baka Éva, az Italos Karton Környezetvédelmi Szolgáltató Egyesülés elnöke.

TŐZSDENYITÁS – Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.

NÉGYZETMÉTER: Egy év maradt Babavárót igényelni. Egyre nagyobb arányban fedezik lakhatási céljaikat az ügyfelek a Babaváró hitelből. A Duna House Pénzügyek ügyfelei körében végzett felmérés szerint, 2021 január-decembere között a Babaváró legnépszerűbb felhasználási módja a lakásvásárlás volt, az igénylők 72,5%-a költötte erre a kölcsönt. A 2022 év végéig még biztosan igényelhető Babaváró hitelből várhatóan még közel 1.000 milliárd forintnyi támogatott hitelt fognak felvenni a családok. Benedikt Károly, a Duna House Holding Nyrt. marketing és PR vezetője.

Ez a tartalom Szelektív italoskartonok, tőzsdenyitás, babaváró hitel a Millásreggeli – a gazdasági muppet show oldal tulajdona.