#28 – Dr. Demkó Attila

A sztori a lényeg

A mai epizódban Dr. Demkó Attila volt a vendégünk.

Attila munkássága és látásmódja kiemelkedő szakterületén.

Már tíz éves korában céltudatosan tudta, merre szeretne elindulni. Ha most visszatekint akkori énjére és vágyaira, büszkén mondhatja, hogy azt az életet élte eddig is, amit megálmodott gyermekként.

A Honvédelmi Minisztérium Védelempolitikai Főosztályának főosztályvezetője volt, majd Magyarország NATO- állandó képviseletének Védelempolitikai Osztályát vezette Brüsszelben. Sikeres író és publicista: a Máglyatűz geopolitikai thriller írója, jelenleg a Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai Műhelyének vezetője.

Az epizódban beszélgettünk Attila karrierjéről, sikeres életútjának lépéseiről, utazásai és saját tapasztalatai alapján a történelem összefüggéseiről, arról, hogy mit is jelent a geopolitika vagy egy állam fennmaradása és jövőbeli alakulása. Végül, természetesen, az Ukrán-Orosz helyzet is terítékre került.

Attila elérhetőségei:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/dr-attila-demkó-a966856/

https://maglyatuz.hu

A Sztori A Lényeg

A Demény Fefe által vezetett „A Sztori A Lényeg” podcast egyedülálló, szabad formációban mutatja be ismert és kevésbé ismert emberek történetét és gondolkodását. Az epizódok témái kötetlenek, a beszélgetések tartalmi szerkesztésen és cenzúrázáson nem esnek át.

Kövess minket!

Instagram: http://www.instagram.com/asztorialenyeg 

Facebook: https://www.facebook.com/asztorialenyeg

Támogatni szeretnél minket? Javaslatod van? –> asztorialenyeg@gmail.com

Send in a voice message: https://anchor.fm/asztorialenyeg/message