#19 Dr. Vörös Anna | HPV - megfertőződés & megelőzés & a HPV hatása a női szervezetre, babatervezésre & szűrés & teendők HPV-diagnózis esetén

Csipetnyi Nő

Sok szeretettel köszöntelek téged a Csipetnyi Nő Podcast következő adásában!

Én Mészáros Kamilla vagyok, a Csipetnyi Nő oldal megálmodója, valamint proaktív life coach a nőiség, testkép, kapcsolatok és transzformáció jegyében. 

Mai vendégem ismételten Dr. Vörös Anna, szülész-nőgyógyász, meddőségi specialista. Aki még nem hallgatta meg az előző beszélgetésünket, annak mindenképpen szívből ajánlom azt is, hiszen ott körbejártuk azt, hogyan néz ki egy nőgyógyászati vizsgálat, beszéltünk a különböző szűrővizsgálatokról, női rákos megbetegedésekről és arról, mi alapján válasszunk magunkat nőgyógyászt.

És hogy mi is lesz a mai epizódban? Annával egy igencsak fontos és komoly témát járunk körbe, mely szinte minden nőt érint élete során, ez pedig a HPV. Anna elmondja nekünk, hogyan fertőződhetünk meg ezzel a vírussal, mit tudunk tenni a megelőzés, érdekében, illetve akkor, ha HPV-vel diagnosztizálnak. Beszélünk arról, milyen hatással lehet a HPV a szervezetünkre, a szexuális életünkre és a babtervezésre. Valamint Anna mesél nekünk igencsak új szűrési technológiáról, ami nagyban megkönnyítheti mindannyiunk életét.

Dr. Vörös Anna:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/nogyogyasznaplo/

WEBOLDAL: https://drvorosanna.hu/

Csipetnyi Nő:

Instagram: https://www.instagram.com/csipetnyino/

Zárt Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/csipetnyinokozosseg/