Hosszabbítás #50: Medvedev a világelső, 3x3 kosárlabda, háború a sportban

Eurosport Podcast

2004 óta először fordul elő, hogy nem a férfi tenisz Nagy Négyesének, a Federer-Nadal-Djokovics-Murray négyes valamelyik tagja vezeti a világranglistát. Hétfőtől a US Open győztese, Daniil Medvedev állt a ranglista első helyére, így megkértük Szántó Petrát, az Eurosport kommentátorát, hogy meséljen arról, hogy generációjából miért pont Medvedev jutott a legtovább, hogy mit tud ő a pályán és a pályán kívül, ami miatt a nagyok elé tudott kerülni.
Műsorunk második részében egy feltörekvő sportág, a 3×3-as kosárlabda válogatott játékosával, Böröndy Viviennel beszélgetünk arról, hogy miért kezdett kosárlabdázni gyerekként, mekkora a különbség a hagyományos, és az olimpián a mögöttünk hagyott nyáron bemutatkozó 3×3-as kosárlabda között, és hogy milyen céljai vannak a következő időszakban a magyar válogatottnak.
Ácsi! rovatunkban a legnagyobb sajnálatunkra elsősorban az orosz-ukrán háborúhoz kapcsolódó hírek szerepelnek, hiszen az egész (sport)világot elsősorban ez foglalkoztatja ezekben a napokban.